17/03/2010

NYE KØB

I dag var jeg i Rosengårdcentret sammen med nogle veninder, det var rigtig hyggeligt. Skulle finde gave til min veninde, men kom til at købe disse ting til mig selv, hehe. Hvad siger i til skoene? er blevet lidt i tvivl, men synes også de er fede, ved bare ikke helt? Og så købte jeg to par cykelshorts med blondekant, synes de er rigtig fine og ved at jeg kommer til at bruge dem meget. Specielt til sommer. 
Smider et dagens ind lidt senere, om lidt skal jeg mødes med pigerne igen og så skal vi ud at spise :)
God aften til jer alle.
-Trine

 Shorts og sko; h&m

5 kommentarer:

 1. synes skoene er super fede!! hvor er tingene fra og hvad gav du? :D

  SvarSlet
 2. Elsker skoene. Har selv været på udkig efter dem, men de føs desværre ikke i nærheden af hvor jeg bor. Hvis du skulle fortryde, kunne jeg nemt være interesseret ;) Hvad måtte du i øvrigt give for dem, har heller ikke kunne finde en pris?

  SvarSlet
 3. De er fra h&m :) både shorts og sko..

  Anonym; jeg skal overveje det :)
  gav 179 for dem.

  -Trine

  SvarSlet
 4. Hey Line og Trine!!

  Super dejligt I nu følger mine lille "ny-erhvervede" blog :) - og tusind tak for jeres søde kommentar!!
  jeg skal lige have kigget jeres blog igennem, men det ser allerede meget lovene ud - så det varer nok ikke længe før jeg klikker på "fast læser" knappen også.

  skoene; - Fantastiske, jeg købte dem selv i sidste uge og er simpelthen så glade for dem. Og så til den pris?!! keep 'em.

  Lååf // Alona

  SvarSlet
 5. OVervejer virkelig kræftigt at købe de sandaler. De jo super fede og ekstrem billige! Fed blog. Dette er mit første kig!

  SvarSlet