19/05/2010

DAGENS 1905

Hvor har det da bare været et skønt vejr i dag, LÆKKERT! har nydt det på altanen med is efter skole, håber at det fortsætter:) I får kun 1 dagens i dag, de andre blev enten slørede eller dårlige, haha og jeg ser mega bleg ud på dette billede, men det er da bedre end ingenting ;) Nu vil jeg lave mig noget aftensmad. Rigtig god aften!
-Trine

Leggins; bik bok  Skjorte; vintage  Bælte; h&m  Blazer; Just female  Sko; vagabond  Solbriller; gina tricot  Smykker; fashionology, glitter, asos, h&m

6 kommentarer:

 1. Thanks for visiting my blog!

  I love your style, looks really good on you :)

  x

  SvarSlet
 2. Tak for din søde kommentar på min blog, det er dejligt at høre at du syntes om den :) Jeg har meldt mig som læser via bloglovin og jeg glæder mig til at følges jeres skønne blog.

  Christine

  http://blackfauve.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Debbie; thank you so much!

  Christine; Det lyder godt, er vi super glade for:)
  -Trine

  SvarSlet
 4. Okay, har et måske lidt underligt spørgsmål, men altså..
  Har nu kigget en hel del af jeres blog igennem, og ingen af billederne indeholder en "loose braid" så ville bare høre hvor navnet kom fra? :D

  SvarSlet
 5. HAHA sjovt at du spørger, det er der ingen andre der har gjort. Hvis du kigger oppe i højre hjørne finder du en;) men grunden til at vi hedder det er faktisk fordi vi begge er ret vilde med alexander wang fletningen som er ret loose ;) og da vi skulle finde navnet til bloggen så vi billeder fra et af hans shows hvor pigerne bar de seje fletninger og så blev vi bare enige om at det lød meget godt ;) Det må være grunden, hehe.

  SvarSlet
 6. Er helt enig i at det er en fed frisure :D

  SvarSlet