11/09/2010

IGÅR 1009


Beklager mit lidt skæve ansigt, haha, men igen er billedet taget med selvudløser og det bliver bare aldrig særlig godt. Synes bare i skulle se min "nye" blazer fra Gina Tricot som jeg er rigtig glad for. Den er super behagelig at have på og så elsker jeg lommedetaljerne.
I dag står den på arbejde og en bytur i aften. Igår var jeg inde og se "Hævnen" og kan klart anbefale jer at tage ind og se den, en virkelig god, men barsk film. Kunne selvfølgelig heller ikke lade være med at fælde nogle tårer ;-) Rigtig god weekend allesammen!
-Trine

Kjole; h&m  Blazer; gina tricot  Sko; vagabond  Smykker; fashionology, h&m, glitter, weekday

4 kommentarer:

 1. Den er virkelig fin og nej, det er ikke nemt at tage med selvudløser ;)

  :)
  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hej.
  Virkelig fin blazer. Hvis jeg kan tillade mig det, må jeg så spørge hvad str. du har den i? Da jeg overvejer at købe den fra deres hjemmeside, men er i tvivl om hvilken størrelse jeg skal vælge.

  :)

  SvarSlet
 3. Michelle: Tak, er også glad for den :-) Og nej det er det virkelig ikke, hehe

  Anonym; Selvfølgelig må du det :-) Det er en str 34 som jeg for det meste bruger. Den sidder ret tæt så tror også jeg ville kunne passe en 36. Håber det var svar nok.

  -Trine

  SvarSlet
 4. Anonym; Du får lige et nyt svar, jeg har nemlig givet dig størrelsen på kjolen og ikke blazeren. Blazeren er en str 32 og den sidder lige som den skal synes jeg, stadig lidt løs i det og behagelig. Håber du finder den rigtige størrelse og beklager misforståelsen!

  SvarSlet